Izvor: Radio 021, 10.Jun.2020, 09:21

Veliki popusti u "Promenadi" za vikend, za najbrže kupce spremne poklon kartice

Veliki popusti u šoping centru "Promenada" spremni su za vikend 13. i 14. juna, a tu su i vredne poklon kartice za najbrže kupce svakog dana do kraja meseca.

Odložite stvari za prelaznu sezonu i spremite se da osvežite svoju letnju garderoberu tokom šoping vikenda 13. i 14. juna uz sjajne popuste. Bilo da ste u potrazi za letnjim modnim kolekcijama, sportskim komadima, obućom, cipelama, aksesoarima, ili dekoracijom za vaš dom - to možete učiniti po specijalnim cenama tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šoping vikenda u "Promenadi".

Više od 90 prodavnica u šoping centru "Promenada" obezbediće popuste na aktuelne kolekcije, koji će se kretati i do 50 odsto. Sjajne pogodnosti kupci mogu naći u prodavnicama kao što su Calvin Klein, Levis, Replay, Steve Madden, Timberland, Tommy Hilfiger, Bata, CCC Shoes and bags, Springfiled, Beosport, Skechers, Planeta sport, Galileo, Nike, Armani Exchange, Pertini Toys, Ars i mnogi drugi.

"Od kada je otvorena, novosadska 'Promenada' je postala ne samo deo svakodnevnog života za građane koji žive u Novom Sadu i okolini, već i destinacija koja ima sve veći značaj za one koji posećuju Novi Sad. Razlog je prilično jasan, kvalitet ponude i sam izbor brendova u 'Promenadi' nadmašuje bilo koji drugi šoping centar u regionu i šire, dok moderan enterijer osigurava da pored šopinga posetioci mogu odvojiti vreme i za ugodan ručak u food court-u sa čak 14 restorana u ponudi ili na jednoj od dve velike terase sa prelepim pogledom na Novi Sad. Ljubitelji sporta imaju priliku da ovo iskustvo upotpune igranjem basketa na terenima ispred šoping centra", poručuju u "Promenadi".

Osim sjajnih popusta, svi posetioci šoping centra "Promenada" imaće priliku da, svakog dana od šoping vikenda pa do kraja meseca, osvoje jednu od pet poklon kartica za kupovinu u "Promenadi", u vrednosti od 5.000 dinara. Dakle, od 13. do 30. juna prvih pet posetilaca koji svakog dana u periodu od 14 do 22 časa donesu račun u minimalnom iznosu od 3.000 dinara iz prodajnog objekta u "Promenadi" na info-pult i tačno odgovore na nagradno pitanje, dobiće poklon karticu u iznosu od 5.000 dinara.

Više informacija o popustima i poklon karticama možete pronaći na zvaničnom veb-sajtu šoping centra "Promenada".

Autor: Zakupljeni prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.