Izvor: Radio 021, 23.Jul.2020, 09:03

Veliki popusti na nove stanove u "Emerald Hillu" na Detelinari

Investitorska kompanija "Emerald Hill" organizovaće od 27. do 29. jula "Dane pretprodaje", kada će svim zainteresovanim građanima predstaviti svoj najnoviji projekat "Emerald Garden Residence", koji će svojom monumentalnošću u stilu savremene urbane palate, sasvim izmeniti koncept života na Detelinari.

Tokom tri dana trajanja ove svojevrsne prodajne manifestacije biće ponuđene ekskluzivne cene s izuzetnim popustima u ceni po kvadratnom metru stanova i lokala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Emerald Hill" po prvi put organizuje ovakvu pretprodaju, na kojoj će ponuditi i veliki popuste, koji važe isključivo za one koji svoj termin zakažu pozivanjem na broj telefona 021 382 99 20. Prezentacije će biti organizovane u poslovnim prostorijama "Emerald Hilla" na Bulevaru vojvode Stepe 52, uz maksimalno poštovanje svih sanitarnih mera u borbi protiv virusa korona, kaže za 021.rs Jovan Nedeljkov, direktor prodaje u "Emerald Hillu", građevinskom investitoru koji je u protekle dve decenije izgradio više od 100.000 kvadratnih metara stambenog prostora u Novom Sadu

Nedeljkov u razgovoru za 021.rs otkriva više detalja o novom projektu ove poznate kompanije.

"'Emerald Garden Residence' će predstavljati dve lamele sa ukupno 84 stana i čak 101 garažnim mestom u suterenu, zahvaljujući čemu budući stanari neće morati da razmišljaju o tome gde će parkirati svoja vozila. U prizemlju zgrade će biti poslovni prostori za koje već vlada ogromno interesovanje maloprodajnih i kozmetičkih lanaca, što će biti vrlo korisno stanarima ovog objekta zarad ispunjavanja svakodnevnih potreba. Sama lokacija će biti izvanredno komunalno opremljena, sa potpuno novim sadržajima poput fontane i javne česme koje podiže Grad. Na parceli uz našu zgradu, biće podignute nova ambulanta i mesna zajednica, kao i pijaca sa jednim nižim objektom JКP 'Tržnica'", objašnjava Nedeljkov.

021: Mladi parovi koji o stanu razmišljaju i u kontekstu zasnivanja porodice neretko razmišljaju i o tome da su im vrtić i škola u blizini, ali i da njihova deca imaju prostor za igru.

Nedeljkov: Naravno, i o svemu tome se razmišljalo prilikom izgradnje ovog kompleksa. Preko puta objekta se nalaze vrtić "Petar Pan" i OŠ "Toza Marković". Grejanje će biti priključeno na gradsku "Toplanu" uz kalorimetre u svakoj stambenoj jedinici čime će ono biti maksimalno ekonomično. Uopšte, izgradnjom kvalitetnih trotoara i proširenjem zelene površine, ova mikrolokacija će biti ubedljivo najlepša na Detelinari, ali i šire. Posebno će biti zanimljivi stanovi na gornjoj, smaknutoj etaži, sa velikim krovnim terasama i pogledom na više strana, popularni penthausi.

021: Pomenuli ste već parking i to je sve češća tema među Novosađanima, koji sve teže pronalaze prostor za svoja vozila. Na koji način ste rešili ovo pitanje?

Nedeljkov: Savremeni čovek teško može da funkcioniše u velikom gradu bez motornog vozila, a kako njihov broj raste, dok višespratnice smenjuju negdašnje kuće, po urbanim delovima gradova, sve više do izražaja dolazi problem nedostatka mesta za parkiranje automobila. Ovo je svakako nešto o čemu bi valjalo da se razmišlja pri donošenju odluke o odabiru stana i mikrolokacije. Sa naše strane, mi kao investitor, činimo sve da stanari zgrada koje podižemo, mogu sebi da kupe parking mesto na podzemnim etažama objekta. Ti parkinzi su obezbeđeni rampom, nalaze se u okviru zgrade i pružaju optimalne uslove za držanje automobila. Oni su izgrađeni tako da su koridori dovoljno prostrani za jednostavno uparkiravanje, a da su parking mesta kvadrature koja omogućava bezbedno držanje vozila. Ovakva parkirališta su dostupna i u "Emerald Danube Residence" i u "Emerald Garden Residence".

021: Naravno, osim odličnih uslova za stanovanje i samog kvaliteta gradnje, svima koji razmišljaju o kupovini sopstvenog stana važna je i cena. Nudite li neke povoljnosti za one koji se odluče da kupe stan u "Emerald Garden Residence-u"?

Nedeljkov: Svakako. Organizujući 'Dane pretprodaje', za objekat 'Emerald Garden Residence' odlučili smo da svoje kupce praktično častimo velikim popustima u ovom periodu. Sada će ljudi moći da kupe sebi stan po neponovljivim cenama, uz veoma značajne popuste nekoliko tipova. Odobravamo popust i za period kupovine i za visinu učešća, koji se kumuliraju i mogu doći do neverovatnog nivoa u smislu današnjeg tržišnog trenutka. Da bismo olakšali svojim kupcima, mi smo u 'Emerald Hillu', rešili da im savetodavno pomognemo prilikom zaključenja kreditnih aranžmana s poslovnim bankama s kojima sarađujemo, kako bi im one dale najpovoljnije moguće uslove, bolje nego što iko može individualno da ih dobije.

Podsetimo, "Dani pretprodaje" na kojima će biti predstavljen novi kompleks "Emerald Garden Residence", održaće se od 27. do 29. jula, na Bulevaru vojvode Stepe, a za više informacije možete da pozovete 064 820 8603 ili da posetiti sajt kompanije "Emerald Hill".

Autor: Zakupljeni prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Počela pretprodaja stanova u palati Emerald Hil, veliki popusti samo 3 dana

Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2020, 01:56

Detelinara je urbanizovana u vreme socijalizma, kada se nije mnogo polagalo na dizajn i udobnost stanovanja, ali vremena se menjaju, zahtevi savremenog čoveka diktiraju tržišne trendove svuda, pa i u stanogradnji.. Došlo je vreme da se Detelinara redizajnira, da dobije novo, moderno ruho, da život...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.