Izvor: Radio 021, 28.Maj.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zamalo nastradao jer je uznemiravao medveda

Društvenim mrežama kruži videosnimak na kome se vidi kako turista u istočnoj Rusiji iskače iz automobila i pokušava da priđe medvedu.

Međutim, medved je to shvatio kao pretnju i odbranio se zaletom ka muškarcu koji je potom pobegao glavom bez obzira.

On je pokušao da se približi mladom medvedu u nadi da će ga dodirnuti. Turista očigledno nije bio svestan koliko je ovaj čin bio opasan po njegov život.

Izašao je ispred medveda pokušavajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ga namami. Medved se u početku udaljavao i izmicao, ali kada mu je muškarac okrenuo leđa medved je krenuo prema njemu.

Turista je trčeći krenuo prema automobilu. Ovaj čin naljutio je meštane regije Kamčatka, budući da je vlada izdala jasno upozorenje da se medvedi ne smeju uznemiravati, piše "The Siberian Times".



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.