Izvor: Radio 021, 06.Jun.2020, 08:43

VIDEO: Venecija proterala turiste jer su se kupali u Velikom kanalu

Dvojica nemačkih turista, koji su se u sredu popodne skinuli i zaplivali Velikim kanalom u Veneciji, kažnjeni su novčano i proterani iz grada.

Policija je saopštila da su se dvojica Nemaca skinuli u blizini mosta Rijalto, uskočili u Veliki kanal i preplivali ga po širini.

Portparol policije je rekao da su pripadnici Vojne policije snimili turiste kako plivaju kanalom, a potom snimak pokazali lokalnoj policiji, koja je kaznila Nemce.

"Dvojica muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su kažnjeni sa po 350 evra i udaljeni iz grada", navode iz policije.

Objašnjavaju da je u pitanju standardna kazna za plivanje kanalom i da nema nikakve veze sa restrikcijama uvedenim zbog epidemije.

Posle dva meseca strogih mera i karantina Italija je ponovo počela da dočekuje turiste. Državljani zemalja Evropske unije, Velike Britanije i država članica Šengen zone od srede mogu slobodno da dolaze u Italiju, bez obaveznog odlaska u karantin.



Autor: CNN

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nijemci se kupali u kanalu, kažnjeni i izbačeni iz Venecije

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2020

RIM - Dvojica njemačkih turista koji su plivali u Velikom kanalu u Veneciji kažnjeni su sa po 350 evra i izbačeni iz grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.