VIDEO: Ugurao dete u aparat sa igračkama da mu izvuče Nintendo konzolu

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ugurao dete u aparat sa igračkama da mu izvuče Nintendo konzolu

Jedan muškarac u saveznoj državi Masačusets na bizaran način rešio je da uz pomoć svoje male dece "osvoji" nagrade iz mašine sa nagradama.

Naime, u jednom tržnom centru, u BarBer Kat Lajt mašini (mašina iz koje "hvatate" nagrade) postoji i Nintendo Switch konzola. Pomenuti muškarac je kroz otvor ispod, gde se osvojene nagrade preuzimaju, rešio da ugura svoju ćerkicu kako bi mu izvukla konzole i još neke druge nagrade.

Dete, koje je samo pratilo ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kaže otac, je to uradilo na veoma efikasan način i brzo je izvuklo napolje Nintendo Switch i Nintendo 3DS, kao i još nekoliko drugih stvari.

Ceo ovaj bizaran slučaj možda nikada ne bi ni bio otkriven da nije sniman i javno prikazan, pa je posle par dana sakrivanja, osumnjičeni muškarac rešio da se sam preda policiji i sada je pokrenut slučaj protiv njega za krađu, ali i za ozbiljno ugrožavanje svoje dece, jer je devojčicin život bio u opasnosti kada ju je otac ugurao u ovaj aparat.

Autor: Play.co.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.