Izvor: Radio 021, 15.Feb.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Trejler za film "Yesterday" - kako bi izgledao svet bez Bitlsa

Zamislite svet bez Bitlsa. Ili još bolje, zamislite svet bez Bitlsa u kojem ste vi jedina osoba koja zna da su oni ikada postojali, jedina osoba koja zna za "Hey Jude", "Let It Be", "Help", "She Loves You", "A Hard Day's Night", "Yesterday"... Upravo takvu zamisao je Ričard Kertis pretočio u scenario, a Deni Bojl u igrani film.

Dva čuvena britanska filmska autora - Deni Bojl, reditelj "Trejnspotinga" i "Milionera iz blata" i Ričard Kertis, autor "Crne Guje" i mag romantične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << komedije ("Ustvari ljubav", "Bridžit Džons", "Četiri venčanja i sahrana"...) - udružili su snage u novom projektu "Yesterday", sa pregšrt muzike Bitlsa, ali bez Džona, Pola, Džordža i Ringa.

Naime, junak filma "Yesterday" Džek Malik (Himeš Patel), jedan sasvim običan momak iz Londona, nakon iznenadnog globalnog nestanka struje i sudara sa gradskim autobusom, postaje jedina osoba na planeti koja zna za Bitlse i njihovu muziku.

Kada uzme gitaru u ruke, i pred prijateljima zapeva "Yesterday", svi su oduševljeni i misle da je reč o pesmi koju je on napisao. Zahvaljujući hitovima liverpulskih "buba", Džek ubrzo postaje najveća muzička zvezda na planeti. No, da li on to zaista zaslužuje?

Dobra muzika i povišeni nivo "šećera" u krvi su zagarantovani, a šta nam još donosi "Yesterday" saznaćemo u junu za kada je zakazana premijera.



Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.