Izvor: Radio 021, 13.Jan.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tinejdžerka izazvala lančani sudar zbog "Bird box izazova"

Tinejdžerka iz američke države Juta izazvala je lančani sudar jer tokom vožnje nije želela da skine povez preko očiju zbog "Bird box izazova" koji je zavladao internetom.

Podsećanja radi, Netfliksov film "Bird box", u kojem je glavnu ulogu ostvarila Sandra Bulok, za sedam dana pregledan je 45 miliona puta, a njegova popularnost inspirisala je "Bird box izazov" u kojem ljudi s povezom preko očiju pokušavaju da izvedu opasne zadatke.

Tako je 17-godišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz Amerike izazvala lančani sudar jer je vozila s povezom na očima.

U policiji navode da će se tinejdžerka suočiti sa optužbama za opasnu vožnju.

Policijski zvaničnik Trevis Lajman rekao je lokalnim medijima da je tinejdžerka bila u kamionetu sa šesnaestogodišnjim drugom kada je odlučila da se priključi izazovu tako što je stavila povez na oči.

"Vrlo brzo je udarila u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smera nakon čega je udarila i u treći automobil. Skoro da me je sramota što moram da poručim mladima da ovo ne čine, ali očigledno je da se to mora uraditi", rekao je Lajman.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.