Izvor: Radio 021, 29.Nov.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Susret Viktora Orbana i Čaka Norisa, mađarski premijer sebe nazvao "uličnim borcem"

Američki akcioni glumac i legenda pop kulture Čak Noris boravio je u Budimpešti, a mađarski premijer Viktor Orban nije mogao da propusti priliku da bude dobar domaćin i ugosti teksaškog rendžera.

Orban je u razgovoru sa glumcem primetio da ga liberali mrze "više nego Donalda Trampa", opisujući sebe kao "uličnog borca".

Orban je govorio o svom skromnom odrastanju u malom selu, dok je vozio Norisa da posmatraju protivterorističku vežbu.

"Znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da sam ja u suštini ulični borac. Nisam iz elite. Umesto toga, potičem iz malog sela 40 kilometara odavde", ispričao je Orban.

Noris, poznat po akcionim filmovima i serijama iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, uporedio je mađarskog premijera sa američkim predsednikom.

"Devedeset odsto komentara o meni je negativno. Liberali me mrze", rekao je Orban, na šta ga je Noris upitao: "Kao Trampa?"

"Malo više od toga", odgovorio je premijer.

Noris boravi u Mađarskoj u okviru humanitarne inicijative.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.