Izvor: Radio 021, 29.Nov.2020, 10:13

VIDEO: Španska policija zaplenila dve tone hašiša posle potere na moru

Banda krijumčara droge uhapšena je nakon potere gliserima u Sredozemnom moru i zaplenjene su dve tone hašiša koje su pokušali da bace, saopštila je španska policija.

Pet članova bande je uhapšeno nakon što je njihov gliser presreo carinski patrolni čamac u blizini obale na jugoistoku Španije.

Policija je zaplenila dve tone hašiša koje je banda nameravala da prokrijumčari iz Maroka u Valensiju.

Potera je započela kada je policijski helikopter >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uočio 14-metarski gliser, koji je imao dva motora od 300 konjskih snaga, natovaren balama droge.

"Agenti policije i carine, u kombinovanoj operaciji, priveli su pet članova koji su bili u čamcu sa drogom nakon potere na otvorenom moru tokom koje su pokušali da bace drogu", saopštila je policija.



Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.