Izvor: Radio 021, 13.Nov.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Premijera poslednjeg nastavka "Toy story" u junu 2019.

Popularni Diznijev animirani film "Toy story" dobija svoj četvrti i poslednji nastavak, a nakon osam godina pauze između dva dela, objavljen je i prvi trejler.

U opisu filma koji se navodi u trejleru, kaže se da glavni lik Vudi i njegovi prijatelji dobijaju "pojačanje" u vidu igračke imena Forky koja će "Vudiju pokazati koliko veliki svet može da bude za jednu igračku".

Toy story 4 je najavljen kao poslednji nastavak ove franšize, a glumac Tom Henks koji daje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << glas glavnom liku je pričao tome koliko je emotivno bilo raditi na ovom filmu.

"Na snimanju sam uvek bio u istoj prostoriji sa ljudima koji su stvorili Toy story. Kada sam došao na poslednji dan snimanja, rešio sam da budem okrenut leđima ekipi po prvi put, jer nisam imao snage da ih gledam znajući da se kraj približio. A onda sam pomislio – čoveče, ovo je trenutak za istoriju", rekao je Henks.

Ovaj Diznijev animirani film prvi put je nastao 1995. godine. Drugi i treći nastavak su snimljeni 1999. i 2010. godine, dok je premijera poslednjeg, četvrtog dela najavljena za jun 2019.



Autor: N1, NME

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.