Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Poplava u centru Beograda zbog pucanja cevi otežava saobraćaj

U Ulici kraljice Marije u Beogradu, rano jutros pukla je velika cev i velika količina vode sliva se okolnim ulicama pa je saobraćaj otežan.

Stanari tog dela Beograda, prema rečima nadležnih, vode neće imati dok se kvar ne otkloni, najverovatnije do večeras. U Beogradskom vodovodu navode da je u pitanju havarija na magistralnom cevovodu i da su ekipe na terenu od pet ujutru.

Velika količina vode sliva se Cvijićevom, Ulicom Starine Novaka, zatim Dalmatinskom, Stanoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Glavaša i Bulevarom Despota Stefana. Saobraćaj je usporen, a linije 33 i 48 preusmerene su na Takovsku ulicu iz Ulice Starine Novaka.

Otežan je i prolazak pešaka koji se, kako prenosi RTS, snalaze kako znaju i umeju da bi našli parče kolovoza koje nije potpuno pod vodom ne bi li uspeli da pređu ulicu.

Iz Uprave saobraćajne policije su rekli da su na nekoliko tačaka na ovom delu grada raspoređene patrole kako se ne bi stvarale još veće gužve.

Ekipe Beogradskog vodovoda zatvorili su vodu, ali je izvesno da će se ona slivati tokom celog dana s obzirom na to da je potrebno neko vreme da se magistralna cev isprazni.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski vodovod: Do ponoći biće sanirana havarija na cevovodu u centru Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

Kvar na uglu Karnegijeve ulice i Ulice Kraljice Marije će prema prvim procenama biti saniran do ponoći, a u toku je zatvaranje cevovoda na kojem je došlo do havarije, rekao je danas za Beoinfo rukovodilac službe za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa javnošću JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pucanje cevi izazvalo poplavu u centru Beograda, saobraćaj otežan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2019

U centru Beograda, u Ulici kraljice Marije, rano jutros pukla je cev na mestu gde se izvode radovi tokom rekonstrukcije te ulice. Usled pucanja cevi došlo je do poplave u toj i okolnim ulicama. Saobraćaj u tom delu grada je otežan, a zbog velike količine vode i mulja teže prolaze i pešaci. Voda...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.