Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen trejler za film "Male žene"

Objavljen je prvi trejler najnovijeg filma Grete Gervig, adaptacija proslavljenog i vrlo popularnog romana "Male žene".

Film je sniman po istoimenom romanu iz 1898. godine. Radnja prati živote sestara Marč i njihove majke Marmi dok se njihov otac bori u Američkom građanskom ratu.

Ovaj roman je i danas prilično aktuelan i ovo će mu biti već šesta adaptacija. Uz film iz 1994. godine, snimljena je i PBS-ova serija, mjuzikli, pozorišne predstave, pa i opere. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 25 godina glavne uloge u filmu su imali Vinona Rajder i Kristijan Bejl.

Uz već poznata imena: Lora Dern, Ema Votson, Meril Strip, Sorša Ronan i Timoti Šalame, u novoj verziji filma će u ulogama sestara biti i mlade Elajza Šanlen i Florens Pag.

Osim emotivne priče u trejleru koja vas odmah navodi da pogledate ceo film, posebno su upečatljivi i vešto osmišljeni kostimi. Za njih je zaslužna kostimografkinja Žaklin Duran koja je do sada bila zadužena za kostime u brojnim filmovima, a među njima i za film Ana Karenjina iz 2012. godine.

Film će izgleda biti usredsređen na lik Džo Marč, koju tumači Sorša Ronan, a koja teži da u muškom svetu postane pisac i prezme sopstvenu sudbinu u svoje ruke.



Autor: Bizlife

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.