Izvor: Radio 021, 26.Maj.2020, 09:17

VIDEO: Objavljen trejler za film Kristofera Nolana "Tenet"

Kristofer Nolan ne snima male filmove, a sudeći prema novom trejleru, tako će biti i s nadolazećim trilerom "Tenet", prvim filmom koji je snimio nakon 2017. i ratnog spektakla "Denkerk".

Džon Dejvid Vošington i Robert Patinson glavne su zvezde SF trilera koji se bavi, između ostalog, i vremenom samim, a nakon kojeg će vrlo verovatno mnogima biti potrebno objašnjenje.

Novi trejler premijeru je imao u okviru megapopularne igre "Fortnite", a ono što se iz njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saznaje je da, prema jednom liku, "pokušavaju da spreče Treći svetski rat".

"Naoružan samo jednom rečju - Tenet - bori se za opstanak celog sveta. Protagonista putuje kroz sumračni svet međunarodne špijunaže u misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena", stoji u sinopsisu filma.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.