Izvor: Radio 021, 27.Apr.2021, 08:35

VIDEO: Objavljen snimak posade indonežanske podmornice kako peva oproštajnu pesmu

Na društvenim mrežama pojavio se snimak 53 člana potonule podmornice kako pevaju Sampai Džumpa, indonežansku hit pesmu čiji bi prevod bio "zbogom".

Nakon što je na dnu mora pronađena indonežanska podmornica, na društvenim mrežama se pojavio snimak posade kako peva.

Na snimku, koji je napravljen nekoliko nedelja pre nego što je KRI Nangala 402 potonula sa celokupnom posadom, vidi se posada kako peva pesmu "Sampai Džumpa" (Zbogom).

Komandant podmornice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Heri Oktavijan može se videti kako sedi kraj mornara koji svira akustičnu gitaru.

"Iako nisam spreman da mi nedostaješ, i nisam spreman da živim bez tebe, želim ti sve najbolje", pevaju mornari.

Video je snimljen kao oproštajni poklon odlazećem komandantu mornaričke podmorske jedinice, čiji je funkciju preuzeo početkom marta, rekao je Frans presu portparol indonežanske vojske.

Podmornica sagrađena u Nemačkoj, jedna od pet u indonežanskoj floti, nestala je u sredu ujutru tokom vežbi u blizini Balija. Vojska je u nedelju saopštila da su pronašli rasparčanu podmornicu na dnu mora, 800 metara ispod površine.



Autor: Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.