Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Narukvica koja vas elektrošokira svaki put kad se prejedete

Ako želite da smršate, ali vam samodisciplina nije jača strana kad je reč o hrani, Pavlok narukvica bi moglo da bude ono što vam treba.

Reč je o narukvici koja vas "šokira" kad pojedete previše. Dakle, svaki put kad preterate s hranom, ova narukvica će vas blago "šokirati" s 350 volti.

Odluka da kroz telo pustite "šok" je vaša. Međutim, ako ne verujete sebi dovoljno, vaša porodica i prijatelji mogu skinuti aplikaciju putem koje mogu uticati na narukvicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i poslati vam "šok" kad vas uhvate da jedete više nego što bi trebalo, stoji u opisu proizvoda.

Narukvica se može pronaći na Amazonu po ceni od oko 175 evra. Po jednom punjenju, narukvica vas može "šokirati" 150 puta.

Tvorac je za ABC News opisao da je reč o bolu kao da ste "dotakli kvaku na vratima nakon što ste trljali čarapama po tepihu".

Naravno, Pavlok se može koristiti i za odvikavanje od drugih loših navika poput pušenja.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.