Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021, 19:02

VIDEO: Limunada sa roštilja - napitak koji je zaludeo svet

Limunada sa rošilja jedno je od najpopularnijih pića u svetu.

Prepolovite pet do šest limunova. Nanesite na polovine limuna tanak sloj šećera. Stavite limun na roštilj tako da ne rešetku položite stranu voća obloženu šećerom.

Na umerenoj temperaturi pecite oko šest do osam minuta dok se šećer ne karamelizuje.

Sklonite limunove s vatre i pustite da se ohlade 10-ak minuta. Iscedite sok iz grilovanih limunova. Sok pomešajte sa vodom i ostatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šećera.

Mešajte sve dok se ne otopi sav šećer. Preostali limun dobro operite i nasecite na tanke kriške. Dodajte ga ostatku limunade.

Pre posluživanja dodajte kocke leda.



Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.