Izvor: Radio 021, 12.Okt.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Lalatović isključen na prijateljskom meču protiv Breše, igrači napustili teren

Fudbaleri Vojvodine igraju prijateljsku utakmicu protiv Breše, a trenutni rezultat je 2:1.

Fudbaleri Vojvodine gubili su sa 2:0, pošto su golove za domaći klub postigli Donaruma u sedmom minutu iz penala i Bizoli u 13. minutu.

Do prekida meča je došlo u 33. minutu, kada je arbitar meča Daniel Amabile pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću.

Činilo se da Lalatović najpre ne želi da napusti teren, ali je onda čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ekipa napustila teren.



Prekid je trajao desetak minuta. Ubrzo nakon toga, Voša je pogodila preko Đuričina i smanjila razliku. Utakmica je i dalje u toku.

Inicijativu u prvom poluvremenu imala je Breša, a u prvoj postavi nije najveća zvezda tima Mario Baloteli.

Na stadionu "Orzinuovi" prisutno je dvadesetak navijača Vojvodine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.