Izvor: Radio 021, 02.Okt.2020, 07:41

VIDEO: Krst visok 20 metara postavljen na brdu kod Leposavića

Krst visok 20 i širok 14 metara postavljen je juče na brdu Kamilja u Leposaviću.

Ovaj krst se nalazi na 906 metara nadmorske visine.

Krst je postavljen povodom 800 godina od autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve i 1.000 godina od uspostavljanja Raške eparhije, preneo je portal Kosovo onlajn.



Autor: FoNet

Preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Postavljen PRAVOSLAVNI KRST visok 20 metara iznad Leposavića: Svojim kracima grliće sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Radovi na uređenju prostora za postavljanje krsta i prilaza započeli su pre nešto više od godinu dana..Zahvaljujući crkvenoj opštini Leposavić na Kosovu i Metohiji i vernom narodu iz ovog kraja, na brdu iznad naselja postavljen je krst visok 20 i širok 12 metara. On se nalazi na 906 metara nadmorske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.