Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kroz Beograd vozila dete koje je do pola virilo kroz prozor automobila

TV Prva objavila je snimak na kome se vidi kako dete do pola viri kroz prozor automobila koji vozi ženska osoba, što spada u veoma nebezbedno ponašanje.

Kako se navodi, video snimak je napravljen na Mirijevskom bulevaru u Beogradu.

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja izjavio je za tu televiziju da slučaj koji je zabeležen na snimku nije izolovan, te da je to jedan od razloga zašto je Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tela viri iz vozila.

Božović je istakao da bi policija trebalo da reaguje ukoliko se pokaže da je snimak verodostojan.

Leee leeee majko mila! pic.twitter.com/76S4K6u1Zt

— Bane (@Bumblb3e) August 29, 2019

Autor: Tanjug, TV Prva

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dijete visilo iz auta u pokretu, majka nastavila da vozi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2019

BEOGRAD - Mediji u Srbiji prenijeli su jutros šokantan snimak na kojem se vidi kako kroz prozor automobila u pokretu viri dijete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.