Izvor: Radio 021, 23.Sep.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kabel podelio bodove sa Grafičarem, platio ceh neiskorištenih prilika

Fudbaleri Kabela odigrali su nerešeno protiv Grafičara 1:1, u 10. kolu Prve lige Srbije.

Derbi kola završen je deljenjem bodova, iako je Kabel imao veoma dobre šanse da upiše nova tri boda i dođe na vrh Prve lige Srbije. Ovako, u redovima crveno-crnih ostaje žal za nerealizovanim napadima.

Kabel je veoma brzo stigao do prednosti, već u drugom minutu preko Bihorca. U blizini šesnaesterca, po desnoj strani, napravljen je faul i Novosađani su imali priliku da ubace >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << loptu u šesnaest metara Grafičara.

Po izvođenju slobodnjaka, Faruk Bihorac se odlično kretao, pokazavši da ima dobar osećaj za gol. Najpre je bio sam na ivici šesnaesterca, ispratio je akciju, spuštena mu je lopta, a on se potpuno sam našao pred nebranjenim golom gostiju, pa mu nije bilo teško da glavom zabije za vođstvo Kabela.

Onda je usledilo 88 minuta propuštanja prilika.

Grafičar je izjednačio u 20. minutu praktično iz prvog pravog napada. Šutirao je Santrač, lopta je nesrećno odskočila ispred Vukliša, koji je grudima uspeo da odbrani, ali je na loptu naleteo Vidić, koji je zatresao mrežu za izjednačenje.



Sjajnu priliku da povede imao je Kabel u prvom poluvremenu kada se sam pred golmanom našao Dražić. Desetka Novosađana gađala je dalji gornji ugao, Savić je bio matiran, ali je lopta umesto rašlji, pogodila ćošak stative i prečke.

Nastavili su domaćini sa napadima i u drugom delu igre. Imali su nekoliko dobrih prilika, ali je najbolja viđena posle izvedenog kornera. Bihorac je spustio loptu glavom na zemlju, ona je došla do Vladića, koji se našao sam pred golmanom Grafičara. Šutirao je Vladić, ali su se ovog puta refleksi Strahinje Savića pokazali dosta dobrim, te je čuvar mreže gostiju definitivno spasao Grafičar poraza.

Posle 10 odigranih utakmica Kabel je četvrti na tabeli, sa 17 bodova, a prvoplasirani Dinamo iz Vranja "beži" Novosađanima za samo jedan bod. U narednom kolu Kabel odlazi na teško gostovanje Novom Pazaru.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.