Izvor: Radio 021, 16.Jan.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dete ispalo iz automobila u pokretu, majka nastavila da vozi

Jedan vozač u Minesoti napravio je snimak na kojem se vidi kako u toku vožnje iz automobila ispada dvogodišnje dete, dok je majka, nesvesna šta se dešava, nastavila da vozi.

Incident se dogodio jer je dečije auto-sedište bilo nepravilno osigurano u automobilu, a na sreću dete je prošlo bez povreda.

Snimak je zabeležio Čed Čedar Mok koji se vozio iza automobila iz kojeg je dete ispalo. Majka, koja je bila za volanom, kada je shvatila šta se dešava vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se na mesto događaja, ali se suočava s optužbama za nemar.

"Da mi se to nije dogodilo pred očima ne bih verovao", rekao je Čedar Mok, koji je odmah pritrčao u pomoć detetu.

Autor: Nezavisne novine

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NEVEROVATNO: Dete ispalo iz automobila u pokretu, majka nastavila da vozi (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2019

Jedan vozač u Minesoti napravio je šokantan snimak na kojem se vidi kako u toku vožnje iz automobila ispada dvogodišnje dete, dok je majka, nesvesna šta se dešava, nastavila da vozi Jedan vozač u Minesoti napravio je šokantan snimak na kojem se vidi kako u toku vožnje iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.