Izvor: Radio 021, 29.Apr.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: DJ Snake okupio najpopularnije svetske repere u megahitu "Enzo"

Nakon hitova "Lean on", "Taki Taki" i "Let Me Love You", jedan od najpopularnijih hitmejkera današnjice DJ Snake objavio je novi hit "Enzo".

Famozni Parižanin, kojem je čuvena DJ scena iz francuskog filma "La Haine" promenila život, vraća se svojim hip-hop korenima, okupivši na jednom mestu gotovo sve najpopularnije repere današnjice.

Tu su redom Offset (Migos), 21 Savage, Sheck Wes i Gucci Mane, a sa ovakvom podrškom, DJ Snake je nadmašio i postavu prethodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << hita "Taki Taki" na kojem se pojavljuju Cardi B, Selena Gomez i Ozuna.

Novi trap banger pridružuje se njegovoj impresivnoj listi hitova koji premašuju osam milijardi YouTube pregleda.

Već od prvih taktova "Enzo" se nameće kao novi omiljeni trap hit, a govoreći o novoj numeri za poznatu radijsku emisju Beats 1, DJ Snake je obećao da uskoro stiže i video spot u kojem će se biti "četiri superzvezde, četiri rok zvezde i mnogo šmeka", a najavio je i izlazak novog albuma na leto. Ovim je DJ Snake zaokružio već uspešni mesec u kojem je oduševio publiku na najpoznatijem američkom festivalu Coachella, a ekskluzivno za tu priliku, na sceni su mu se priključile Cardi B, Selena Gomez, ali i hip-hop soul diva Lauryn Hill, iako je u poslednjih nekoliko godina značajno smanjima broj javnih nastupa. 

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.