Izvor: Radio 021, 19.Avg.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Boris Isaković uz Emu Tompson i Emiliju Klark u filmu "Last Christmas"

"Last Christmas" u režiji Pola Figa dolazi u bioskope u novembru.

Vodeći srpski glumac Boris Isaković jedno je od lica koja će publika biti u prilici da gleda u novom filmu Pola Figa - "Last Christmas". Isaković se tako našao u društvu izuzetnih britanskih glumica - čarobne Eme Tompson i neodoljive Emilije Klark.

Romantična komedija "Poslednji Božić" govori o ekscentričnoj, mladoj i konstantno nesrećnoj devojci Kejt (Emilija Klark) koja u londonskoj džungli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pokušava da nađe posao i svoje parče sreće. Njen život menja se iz korena kada upozna Toma (Henri Golding).

Ema Tompson, koja igra ulogu Kejtine majke, ujedno je i koscenaristkinja i koproducentkinja filma, a i sama ideja za film delo je nje i njenog supruga Grega Vajza, izuzetnog britanskog glumca.

Pol Fig našoj publici poznat je po urnebesnoj komediji "Bridesmaids".



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Boris Isaković igra u filmu uz Emu Tompson i Emiliju Klark VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Jedan od vodećih srpskih glumac Boris Isaković jedno je od lica koja će publika biti u prilici da gleda u novom filmu Pola Figa "Last Christmas"...Isaković se tako našao u društvu izuzetnih britanskih glumica Eme Tompson i Emilije Klark...Romantična komedija "Poslednji Božić" govori o ekscentričnoj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.