Izvor: Radio 021, 15.Dec.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pedofili i trgovci ljudima u više policijskih akcija

Nekoliko osoba uhapšeno je zbog seksualnih eksploatacija, trgovine ljudima, obljuba i polnog uznemiravanja u kojima su žrtve bile i devojčice.

Policija u Smederevu uhapsila je R. M. (57) zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima.

Sumnja se da je R. M. od maja do oktobra ove godine oštećenu petnaestogodišnju devojčicu podvodio više puta starijim muškarcima, za šta je i uzimao novac.

On je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Smederevu.

Policija u Zaječaru uhapsila je R. M. (47), zbog sumnje na polno uznemiravanje.

Sumnja se da je on tokom novembra ispred jedne osnovne škole prišao devojčici koja je stajala sa drugaricama, stao sa njom ispod kišobrana, zagrlio je, dodirivao i pokušao da je poljubi, nakon čega je ona pobegla.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Policija u Beogradu podnela je krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad detetom.

Sumnja se da je on jedanaestogodišnju devojčicu pozvao kod sebe, potom zaključao vrata i skinuo joj odeću i sa njom imao seksualne odnose.

Policija u Nišu uhapsila je državljanina Albanije R. D. (36), zbog sumnje na polno uznemiravanje.

Sumnja se da je on 12. decembra ove godine, u jednom salonu nameštaja u Nišu, oštećenu nasilno ljubio po vratu i licu. Pošto je oštećena uspela da ga odgurne, osumnjičeni je pobegao.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Policija u Beogradu uhapsila je T. Ž. (45) iz Smederevske Palanke zbog sumnje da je počinio polno uznemiravanje.

Sumnja se da je on 13. decembra ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u gradskom autobusu, koji saobraća na relaciji Mladenovac-Beograd, seo pored oštećene i rukom nepristojno dodirivao po desnoj nozi. Iako je oštećena pomerila svoju nogu, on je nastavio sa nedoličnim ponašanjem i uznemiravanjem.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.