Izvor: Radio 021, 25.Avg.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u mestu Jabukovac kod Negotina.

On je osumnjičen da je 7. avgusta na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja ubio Raju (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu (53). Kako je javio "Blic", on je tom prilikom koristio pištolj sa prigušivačem, a motiv četvorostrukog ubistva je pljačka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Tela su pronađena dva dana kasnije, 9. avgusta, a pronašao ih je prijatelj iz susednog sela Vratna. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019

Policija je uhapsila D.P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio četiri osobe na salašu u Jabukovcu 7. avgusta...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. P. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pogledajte trenutak hapšenja četvorostrukog ubice iz Jabukovca  (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 25.Avg.2019

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.