Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Maj.2010, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo 33-godišnje žene

Novosadska policija uhapsila je Miroslava D. (25) iz Vilova, u opštini Titel, zbog osnovane sumnje da je ubio Beogradjanku Maricu N. (33). Njeno beživotno telo pronadjeno je u utorak uveče u šumici pored puta, nedaleko od novosadskog strelišta.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Uhvaćen ubica Marice N.

Izvor: Mondo, 26.Maj.2010

Policija je uhapsila Miroslava D. (25) iz Vilova, u opštini Titel, zbog osnovane sumnje da je ubio Beograđanku Maricu N. (33).

Nastavak na Mondo...

Novi Sad: Prostitutki prerezao grkljan!

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2010, 10:02

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Miroslava D. (25) iz Vilova osumnjičenog da je ubio Maricu N.(33) iz Beograda čije je telo pronađeno u šumi kraj Novog Sada...U saopštenju se navodi da su efikasnoj i brzoj akciji policije doprineli građani koji su prepoznali osumnjičenog na fotografiji...

Nastavak na Glas javnosti...

Mami priznao zločin

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2010

U saradnji sa građanima, novosadska policija za 24 sata pronašla i uhapsila Miroslava Demirovića iz Vilova, osumnjičenog da je ubio Maricu Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.