Uhapšen Novosađanin zbog sumnje da je ubio ženu gurnuvši je sa Mosta slobode

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Novosađanin zbog sumnje da je ubio ženu gurnuvši je sa Mosta slobode

Novosađanin Z. G. (45) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu M. G. (39).

Po nezvaničnim saznanjima 021, Z. G. je prijavio policiji da su oko 1.15 bili na Mostu slobode, da su pre toga imali sukob, te da je ona potom izašla iz kola i skočila sa mosta.

Po nalogu Tužilaštva u Novom Sadu, koje sumnja da je u pitanju ubistvo, policija je uhapsila 45-godišnjeg muškarca.

Policija i ronioci su tokom celog dana tragali za M. G, ali nisu uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je nađu.

"Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje", rečeno je za "Blic" u Tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HOROR U NOVOM SADU: Uhapšen zbog sumnje da je ubio ženu gurnuvši je sa Mosta slobode

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2018

Novosađanin Z.G. (45) uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu M.G. (39) NOVOSAĐANINU Z.G. (45) određeno je zadržavanje zbog sumnje da je ubio svoju suprugu M.G. (39). On je, po nezvaničnim saznanjima, navodno, u noći između četvrtka i petka, gurnuo svoju suprugu sa Mosta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.