Izvor: Radio 021, 13.Jul.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učiteljica koja je spavala sa učenikom osuđena na 20 godina zatvora

Britani Zamora (28), učiteljica koja je spavala sa trinaestoodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne prenosi Unilad.

Osuđena je na Višem sudu u Marikopi u Feniksu u Arizoni.

Uhapšena je nakon što su učenikovi roditelji prijavili direktoru škole da su pronašli prepisku između njih dvoje koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos. Roditelji su takođe tvrdili da ih je kontaktirao njen suprug Danijel koji ih je molio da ne prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njegovu ženu jer je "napravila grešku".

Britani je navodno sa učenikom imala seks u tri navrata, a dva puta mu je pružila oralni seks, jednom u učionici i jednom u svom autu.

"Kad bih mogla dati otkaz i imati seks s tobom po ceo dan, to bih učinila", napisala mu je između ostalog, u porukama koje su razmenjivali.

Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je Britani flertovala sa njim u razredu.

Drugi učenik tvrdi da je video seksualni odnos između razrednog kolege i nastavnice, a priznao je da je i njemu slala gole fotografije.

Autor: Nezavisne novine

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.