Izvor: Radio 021, 01.Nov.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u pucnjavi u Baru

U jutrošnjoj pucnjavi u Baru, ispred restorana "Savoja", ubijen je Jovan Klisić, dok je nekoliko prostrelnih rana zadobio Velizar Gardašević, za čiji se život bore lekari, objavio je portal RTCG.

Ubijeni Klisić je odavno poznat istražiteljima i važio je za člana "klana" ubijenog Armina Muše Osmanagića.

On je 2017. osuđen na osam meseci zatvora, pošto je u njegovom automobilu nađeno 18 metaka.

Mediji su tada objavili da je pretresan jer je u policijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << evidencijama bio označen kao član kriminalne grupe koju je predvodio Osmanagić. Suđeno mu je nekoliko puta.

Prilikom pokušaja bekstva napadači su na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića, oštetili nekoliko automobila i nekoliko kontejnera.

Automobil marke "seat", za koji se sumnja da je korišćen u ovom napadu, ubrzo nakon pucnjave je zapaljen u Bjelišima, iznad barske pruge. "Policija je nedugo nakon prijave događaja pretragom terena pronašla zapaljeno vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog dela", saopšteno je iz Uprave policije.

Nezvanično, policija traga za dvema osoba. Prema rečima načelnika Službe zaštite i spasavanja Amira Muslića, u gašenju zapaljenog automobila učestvovala su dva vozila i četiri vatrogasca.

"Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju događaja", saopšteno je iz policije.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.