Izvor: Radio 021, 16.Okt.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u Bariču, telo pronađeno u automobilu

Policija je danas u Bariču, kod Obrenovca, pronašla telo N.N. (45) bez znakova života.

Telo je pronađeno u automobilu, u jednoj zabačenoj ulici.

Kako prenose mediji, na telu su vidljive povrede nanete nožem u predelu grudi, ramena i leđa. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.

Policija je za sada privela nekoliko osoba koje bi mogle da imaju saznanja o ovom zločinu i njihovo ispitivanje je u toku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prenose "Novosti".

Istražuje se i da li je muškarac ubijen na mestu na kom je nađeno telo ili je zločin počinjen na drugom mestu.

Autor: Tanjug, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.