Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 10:07

U toku upis budućih medicinara u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"

Budući medicinari, svršeni osnovci, imaju odličnu priliku da steknu znanje i veštine ukoliko se na svom putu odluče za pravu školu - a jedna od njih je Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.

Upis na redovnu nastavu u ovoj školskoj godini je u toku, a budući srednjoškolci mogu da biraju između šest zanimljivih smerova koji će im doneti posao u zemlji i u inostranstvu.

Ova akreditovana ustanova školuje đake u medicinskoj, ali i u ekonomskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << struci kroz raznovrsne programe i praksu u redovnom školovanju. Pohađajući nastavu u ovoj ustanovi, možete da steknete zvanja: ekonomski tehničar, medicinska sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, pedijatrijska sestra - tehničar, laboratorijski tehničar ili farmaceutski tehničar.

Takođe, nakon završetka celokupnog školovanja, ostvarujete uslov za upis bilo koje visokoškolske ustanove i nastavak školovanja.

Dinamično okruženje, iskusni profesori, odgovarajuća stručna praksa tokom četiri godine i neverovatno povoljna cena najveće su prednosti Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel". Nastava se odvija u grupama od po 10 učenika, što omogućava svakom učeniku da aktivno učestvuje u nastavi, što više znanja usvoji u školi, na kvalitetan način uči i razume gradivo i da uvek ima priliku da postavi pitanje ili potpitanje.

Tokom prve dve godine nastava se odvija u prostorijama škole, dok u trećoj i četvrtoj godini đaci odlaze u državne i privatne zdravstvene ustanove i "na terenu" uče od profesionalaca.

Upis u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" odvija se bez prijemnog ispita, što znači da svako zainteresovan da kvalitetnije uči i radi ima priliku da pohađa ustanovu. Takođe, godišnja cena pohađanja škole je izuzetno povoljnih 800 evra, a školska uniforma za đake uključena je u iznos.

Poslednjih godina najpopularniji su smerovi medicinska sestra - tehničar i farmaceutski tehničar.

Roditelji budućih polaznika škole detaljnije informacije o redovnom upisu mogu da saznaju na zvaničnom sajtu Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel", ali i dolasku u školu lično na Trgu Marije Trandafil 14.

Prijavu za upis možete da obavite i putem telefona - školu možete da kontaktirate i na broj 021/47-222-00 radnim danima 08-19h i subotom 08-14h.

Autor: Zakupljeni prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.