U toku prijavljivanje za peti festival Dobro došli na Naselje

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku prijavljivanje za peti festival "Dobro došli na Naselje"

Peti festival "Dobro došli na Naselje" održaće se 29. septembra na Novom naselju, na livadi između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića.

Organizatori pozivaju, kako navode, sve umetnike u najširem smislu te reči: muzičare, dramske trupe, plesače, vajare, primenjene umetnike, slikare, fotografe, animatore, kao i brojne aktiviste, organizacije, zanatlije, kolekcionare, društveno odgovorne preduzetnike, dobre sugrađane i sve ostale koji imaju i žele nešto da pokažu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prijave na konkurs za učešće na festivalu.

Konkurs je otvoren do 22. septembra, a prijava se može preuzeti na sajtu: www.novokulturnonaselje.rs.

Prema rečima organizatora, festival će petu godinu za redom okupiti umetnike, ljubitelje kulture i komšije različitih uzrasta i još jednom ojačati inicijativu za kulturnim centrom na Novom naselju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.