Izvor: Radio 021, 26.Dec.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku predupis za narednu školsku godinu u novosadskoj E-Gimnaziji, ogromno interesovanje već sada

Interesovanje za školovanje u novosadskoj E-Gimnaziji toliko je veliko da je u školi počeo predupis učenika za školsku 2020/2021. godinu.

Predupis traje do 20. januara 2020. godine.

Zašto sada?

Predupisani učenici imaju zagarantovano mesto za upis nakon završetka osnovne škole. U opciji su opšti smer i sportski smer, a osim redovne nastave koja se odvija po planu i programu Ministarstva prosvete, učenici imaju veliki izbornih i fakultativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predmeta koji ne ulaze u prosek, ali su ogroman plus za one koje interesuju, na primer, informatika ili strani jezici.

Zanimljivost čeka učenike koji su okrenuti ka sportu jer imaju velik izbor aktivnosti u okviru nastave fizičkog - biraju između plivanja, tenisa, planinarenja, fudbala, košarke ili odbojke, a nastava se povremeno izvodi i uz pomoć dodatne tehničke opreme i stručnjaka sa novosadskog DIF-a.

Osim sada već proverenog kvaliteta nastave, E-Gimnazija daleko je poznata po inovacijama u nastavnim metodama i uslovima za boravak učenika. Tako je svim đacima u toku dana na raspolaganju posebna IT prostorija, u kojoj ih čeka IT stručnjak s kojim mogu da prođu eventualne dileme ili da reše probleme, a na raspolaganju su im računari, brz internet i nova oprema. Od ove školske godine u školi, u vidu IT sekcije, postoji praktična i teorijska obuka za primenu dronova u privredi.

Izborni i fakultativni predmeti su brojni, zanimljivi i prijemčivi mnogima u ovom dobu. Tako đaci mogu da biraju između osnova računarskog dizajna ili osnova programiranja, video montaže, mobilne telefonije, programiranja, web dizajna i brojnih drugih predmeta, o kojima detaljnije možete da saznate OVDE.

Polaznici Sportske Gimnazije E-Gimnazije u sportskom kompleksu "Meridijana" na Novom Naselju, imaju mogućnost pravdanja nastave zbog sportskih obaveza, kao i podršku tokom profesionalnog razvoja u svetu sporta, a mogu da računaju i na znanje profesora sa DIF-a koji drže stručna predavanja.

Cena po kojoj đaci pohađaju E-Gimnaziju više je nego inkluzivna – 1.200 evra, uz mogućnost plaćanja na rate. Za braću i sestre u školi, izuzetne sportiste, Vukovce i učenika bez jednog od roditelja omogućava se popust od 10 odsto po detetu.

Roditelji đaka mogu da računaju na elektronski dnevnik za evidenciju ocena, SMS obaveštenja čim učenik neprijavljeno nije u školi i druge pogodnosti koje će im omogućiti da aktivno prate i podržavaju dete tokom školovanja. Za bolesne učenike je moguć mentorski pristup uz seminarske radove, odgovaranje putem video poziva i slično. Svi učenici E-Gimnazije nastavljaju dalje školovanje na studijama u zemlji ili inostranstvu.

Kao i do sada, postoji mogućnost vanrednog školovanja, gde je upis tokom cele školske godine i to ne samo za školu u Novom Sadu, već i za školu koja postoji u Crnoj Gori, u Budvi.

Odabir "E-Gimnazije" je najbolja odluka za obrazovanje deteta, a u to možete da se uverite i posetom prostorija škole u Radničkoj 20, ali i pregledom informacija na zvaničnom sajtu OVDE.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.