U Novom Sadu otvorena „Prava pekara i kulinara“ – obogaćena ponuda, nov objekat i stara adresa

Izvor: Luftika.rs, 17.Maj.2022, 00:55

U Novom Sadu otvorena „Prava pekara i kulinara“ – obogaćena ponuda, nov objekat i stara adresa

Nakon pauze od tri nedelje radi renoviranja i adaptacije objekta, dobro poznata Trivit pekara u Stražilovskoj 31, na radost Novosađana danas je otvorena pod novim nazivom – „Prava pekara i kulinara“.  Pored prepoznatljivih proizvoda koja su do sada imali na asortimanu tu su sada i neki novi proizvodi. Kuvana jela, sveže salate, jela sa roštilja, burgeri, sendviči…
Vlasnik pekare Veljko Šćepanović naglašava za naš portal da sve novine koje su uveli su usmerene na ispunjavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << želja potrošača.
– Objekat je komplet renoviran, modernizovan i adaptiran. Ponuda jela, peciva, hleba i naših već prepoznatljivih proizvoda je obogaćena. Takođe, promenjen je i sam naziv pekare, koja sada nosi naziv „Prava pekara i kulinara“ jer smo želeli da objedinimo sve što sada nudimo. Kulinara se odnosi na kulinarski deo naše pekare – gotova jela i jela sa roštilja, dok prvi deo naziva se odnosi na našu staru ponudu, koja je takođe unapređena – objašnjava Šćepanović.
Foto: Luftika Od njive do trpeze Trivit grupa, kojoj pripada i ova pekara je 2009. godine načinila značajan korak u svom nastojanju da zaokruži ciklus proizvodnje, kupovinom preduzeća za preradu povrća Bag (u Bačkom Gradištu) postaje vlasnik 615 hektara najkvalitetnije vojvođanske zemlje na kojoj se uzgaja sveže povrće, merkantilna i semenska roba.
– Sve komponente koje ulaze u sastav naših proizvoda su proizvedene na našim njivama u strogo kontrolisanim uslovima, čime je ispoštovan naš slogan „Od njive do trpeze“ – ističe Šćepanović.
Foto: Luftika Vodeći proizvodi po kojima je ova pekara poznata su Tonus proizvodi. Tonus hleb i Tonus proizvodi sadrže u sebi mnogo hranljivih vlakana, pa ne čudi što su omiljeni kod svih koji vode računa o ishrani.
Novina ima i u ovom asortimanu, to su pečene Tonus štanglice. Tu su i Tonus pogačice i Tonus kifle, kao i standardni pakovani asortiman. Tonus pločice kao jedan od najprodavanjih proizvoda mogu da se kupe i na merenje i u pakovanom obliku.
Tonus hleb bez brašna ima visoki sadržaj biljnih vlakana. On predstavlja prirodni izvor proteina, magnezijuma i gvožđa. Klinički je ispitan i višestruko je nagrađivan. Pravi se od opranih i proklijalih žitarica. Ne sadrži aditive, ni konzervans.
Foto: Luftika Nezaobilazan deo svake pekare su peciva, slatka i slana i hlebovi. U „Pravoj pekari i kulinari“ imate veliki izbor kada je hleb u pitanju – običan beli hleb, Tonus hlebovi, ražani, kukuruzni, heljdini. Pecivo je uvek sveže i ukusno.
Ono što najčešće izdvajaju studenti kao omiljeni proizvod u ovoj pekari su sendviči. Kako se pekara nalazi u blizini fakulteta veoma im je bitno da mogu kupiti kvalitetan i ukusan sendvič.
– Naši sendviči su izuzetno bogati, napravljeni od veoma kvalitetnih sirovina. Kifle i zemičke se peku svaki dan, na licu mesta, direktno pre pravljena sendviča što ima daje poseban ukus – obajšnjava Veljko.
Foto: Luftika Iskusne domaćice znaju da bez pravih domaćih kora ne može da se napravi ukusna pita, a takve kore imate baš u ovoj pekari. Kao i kore za čuvene oblande.  A za one koje nisu baš vični kuvanju a vole da se zaslade u ponudi su ukusne štrudle i razni kolači.
Foto: Luftika Možemo slobodno reći da sa ovim novinama i obogaćenom ponudom „Prava pekara i kulinara“ nudi za svakoga po nešto. Sve njihove proizvode možete naručiti preko aktuelnih gradskih platformi ili ih posetiti u Stražilovskoj 31.
Bili smo u jedinoj ruskoj kuhinji u Novom Sadu i probali peljmene i vareniki

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.