U Budvi uhapšen glumac Vuk Jovanović zbog crtanja murala Momiru Bulatoviću

Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2020, 23:43

U Budvi uhapšen glumac Vuk Jovanović zbog crtanja murala Momiru Bulatoviću

Crnogorska policija naredila je večeras članovima Mlade Budve SNP da zaustave crtanje murala sa likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku u Budvi.
Policija je zbog crtanja murala privela poznatog crnogorskog mladog glumca Vuka Jovanovića, koji je predložen za nosioca SNP u Budvi, prenose podgoričke ”Vijesti”.

Policijska patrola je na licu mesta naredila je da se obustave svi radovi.
– Mi želimo samo da odamo počast Momiru Bulatoviću bez ikakve političke >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << konotacije – kazali su ””Vijestima”” članovi Mlade Budve SNP.
Bulatović je preminuo 2019. u 63. godini.
Vladika Joanikije: Đukanović sve više liči na Pavelića, previše se osilio

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

UHAPŠEN GLUMAC VUK JOVANOVIĆ ZBOG CRTANJA MURALA MOMIRA BULATOVIĆA: Samo smo hteli da mu odamo počast

Izvor: Kurir, 01.Avg.2020, 08:13

Crnogorska policija naredila je u petak uveče članovima Mlade Budve SNP da odmah zaustave crtanje murala sa likom osnivača Socijalističke narodne partije i bivšeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku u Budvi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.