U 2009. iz Fonda za kapitalna ulaganja 14,3 milijarde dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 2009. iz Fonda za kapitalna ulaganja 14,3 milijarde dinara

NOVI SAD - Izvršno veće Vojvodine usvojilo je danas Program rada i Finansijski plan Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine koji u 2009. godini iznosi 14,3 milijarde dinara, što je oko pet odsto manje nego lani.

Kako se navodi u saopštenju Izvršnog veća, za 2009. godinu planiran je nastavak finansiranja projekata započetih u prethodne dve godine, kao i finansiranje i novih projekata.

Prioriteti će biti završetak izgradnje Urgentnog centra i Kamenice 2, ulaganja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u oblasti vodoprivrede, komunalne infrastrukture, zaštite životne sredine, kao i završetak započetih saobraćajnica u Vojvodini.

Fond je počeo da radi 2007. godine sa godišnjim budžetom od 22,9 milijardi dinara, a lani je imao oko 15 milijardi dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.