Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2020, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna, očaravajuća i istinita priča o psu koji će zauvek ostati najomiljeniji

Ovaj film je apsolutno obavezna lektira za svakog ljubitelja pasa. Uz njega ćete gotovo sigurno zaplakati, ali isto tako smo uvereni da ćete svog psa još više zavoleti. Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj, a pas Hachiko je apsolutni dokaz te tvrdnje.
U nastavku saznajte detalje iz filma Hachiko i ako niste, obavezno pogledajte ovaj film!

Hachiko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pas koji će svom gazdi ostati lojalan do kraja svog života. Glavni glumac u ovom filmu je Richard Gere, a on uz sebe ima ljubimca koji će mu biti veran sve do kraja. Oni nas nikad ne izdaju, i spremni su zauvek da nas čekaju.
Pas Hachiko je svog vlasnika čekao čitavih 10 godina, na istom mestu i u isto vreme, podseća portal mogujatosama.

Njegova odanost zabeležena je ovim filmom koji je zapravo snimljen po istinitoj priči. Nismo ni svesni koliko su psi uporni u nameri da još jednom prošetaju sa svojim vlasnikom, da odu do kuće i da zajedno istrče jedan krug.
U Tokiju je napravljena i statua po poznatom psu!

Čuveni profesor Ueno umro je od moždanog udara na fakultetu, ali njegovom psu to nije značilo da ga više ne treba čekati. On je dolazio u isto vreme i verno čekao.
I bez obzira što će vas ovaj film naterati da zaplačete, vredno ga je pogledati, jer je legendaran. Ako volite pse i ako volite kako Richard Geere glumi, onda će vam ovaj film biti jedan od omiljenih.
Sećaš li se Džekija? Jeo je šta mu daš, znao je štošta i voleo te najviše na svetu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.