Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski državljani povređeni u udesu u Sićevačkoj klisuri, vozovi ne saobraćaju jer su kola pala na prugu

Četvoro turskih državljana, supružnici i dvoje njihove dece, povređeni su u sudaru u Sićevačkoj klisuri na putu Niš-Pirot.

Udes se dogodio nešto pre tri sata posle ponoći, a do njega je došlo kada se "BMW" švedskih registarskih oznaka u kojem se nalazila ova porodica, sudario sa automobilom marke "volvo" u kojem su bila dvojica bugarskih državljana.

Povređeni roditelji i dvoje njihove dece prevezeni su sanitetima niške Hitne pomoći u Klinički centar u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Nišu na dalju dijagnostiku i lečenje. Prema nezvaničnim informacijama, jedno dete i jedna odrasla osoba imaju teške povrede.

Nakon sudara "BMW" je sleteo sa puta i pao na prugu, zbog čega je obustavljen železnički saobraćaj.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.