Tunel u bojama srpske zastave u centru Beograda deo novogodišnjeg paketa

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tunel u bojama srpske zastave u centru Beograda deo novogodišnjeg paketa

Posle novogodišnje jelke od 83.000 evra, Beograd je dobio još jednu novogodišnju atrakciju - 3D sveteleći tunel u bojama sprske zastave.

Budući da će novogodišnja rasveta biti uključena 1. novembra, danima unazad javnost se pita - čemu služi tunel na Obilićevom vencu?

S nestrpljenjem da kroz tunel prođe čeka predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević. Otkriva da je reč o novogodišnjem tunelu.

"Izgeda mi zaista sjajno, deluje mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kao atrakcija za ljude koji šetaju centrom grada da prođu u jednom svetelećem tunelu, u bojama srpske zastave. Ja bih se u svakoj drugoj prestonici kada bih to video slikao verovatno u takvom tunelu, slikaću se i u ovom našem, zaista mi deluje sjajno", kazao je Nikodijević za N1.

Na pitanje liči li mu tunel pomalo na plastenik, prvi čovek gradskog parlamenta odgovara: "Ne, nemam te asocijacije, ja kad vidim srpsku zastavu, liči mi na nešto lepo, sjajno, nešto što kod mene izaziva pozitivne emocije", dodao je on.

Misteriozni tunel na Obilićevom vencu, ispostaviće se, deo je novogodišnjeg paketa vrednog skoro 300 miliona dinara. Kao i svih prethodnih, i ove posao nabavke novogodišnje rasvete dobija firma Kip lajt (Keep light). Međutim, za razliku od prethodnih godina, ovoga puta na tenderu je bilo više ponuđača.

Za nabavku novogodišnjih ukrasa nadmetale su se još četiri firme, samo jedna među njima Maxwell group specijalizovana je za novogodišnju rasvetu. Druge dve su građevinske firme koje se bave izgradnjom električnih i telekomunikacionih vodova, dok se četvrta bavi štampanjem.

Sve te ponude, ocenila je stručna komisija, neodgovarajuće su i neprihvatljive, jer su od Kip lajta bile skuplje, piše N1.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.