Tribina Škola kao sigurno mesto u sredu na Filozofskom fakultetu

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina "Škola kao sigurno mesto" u sredu na Filozofskom fakultetu

Tribina "Škola kao sigurno mesto" održaće se u sredu, 10. oktobra u kilo sali Filozofskog fakulteta.

Na tribini će govoriti:

Prof. dr Slađana Zuković, redovni profesor, Odsek za pedagogiju Filozofskog Fakulteta Univerziteta u Novom SaduSaša Stefanović, direktor Mreže organizacija za decu Srbije Katarina Majkić, direktorka "Play centar Novi Sad"

Povod tribine je kampanja koju je u Srbiji pokrenula Mreža organizacija za decu Srbije – MODS pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Škola kao sigurno mesto". Na tribini će biti reči o tome šta je potrebno da naše škole budu sigurno mesto za svu decu, kako da se postigne ovaj zajednički cilj i na kome je sve odgovornost da se ovaj cilj ostvari.

Kampanja je deo regionalnog projekta "Empowering child’s strengths for violence prevention" koji MODS realizuje uz podršku Play centra.

Tribina počinje u 14 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.