Tribina Humanitarni odgovor na izbegličku krizu u petak u Radio kafeu

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina "Humanitarni odgovor na izbegličku krizu" u petak u Radio kafeu

Tribina "Humanitarni odgovor na izbegličku krizu" Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) održaće se u petak, 26. avgusta, u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Evropa se suočava sa izbegličkom krizom koja nije zapamćena od vremena II svetskog rata i stoga je važno da se građanima u zemljama "Balkanske rute" pruži prilika da bolje upoznaju izbeglice i njihove probleme. Posetioci će na tribini moći da čuju iskustva humanitarnih radnika i kulturnih medijatora.

Izložba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << fotografija NSHC-a prikazaće kako su članovi te organizacije pružali pomoć izbeglicama tokom jeseni, zime i proleća 2015/2016.

Učesnici tribine:

- Dario Šler, terenski saradnik, NSHC

- Dragana Simić, terenska saradnica, NSHC

- Slavica Ranisavljev, terenska saradnica, NSHC

- Yaser Khneieseh, prevodilac i kulturni medijator, NSHC

Moderator je Valentina Sekereš, NSHC.

Tribina počinje u 19 sati.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.