Izvor: Radio 021, 23.Jul.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri žene poginule, mladić teško povređen u udesu kod Kaćke petlje

Tri ženske osobe su poginule, a jedan mladić je teško povređen, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12:30 časova, na Zrenjaninskom putu, posle Kaćke petlje, saznaje 021.rs.

Za sada nema više informacija o nastradalim ženskim osobama, rečeno je u novosadskoj Hitnoj pomoći za 021.rs.

Teško je povređen 27-ogodišnji mladić. On je zadobio teške telesne povrede i politraumatizovan, ali svestan zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dijagnostiku i lečenje.

Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, do nesreće je došlo kada je žena koja je vozila "opel" novosadskih tablica, krenula da pretiče vozilo ispred sebe, direktno se sudarivši sa automobilom marke "alfa romeo", takođe novosadskih tablica.

Nastradala je žena koja upravljala "opelom", kao i dve putnice u "alfa romeu", dok je vozač ovog automobila teško povređen.

Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći, a na terenu su i vatrogasci.

Policija trenutno obavlja uviđaj, a saobraćaj je obustavljen.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD KAĆA: Tri žene poginule u udesu, muškarac teško povređen

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Zrenjanin, nedaleko kod Kaćke petlje, danas oko 12.30 časova, tri ženske osobe su poginule na licu mesta, a muškarac je teško povređen U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na putu za Zrenjanin, nedaleko kod Kaćke petlje, danas oko 12.30...

Nastavak na Večernje novosti...

Tri žene poginule, mladić teško povređen u udesu kod Kaća

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2019

Tri žene su poginule, a jedan mladić je teško povređen, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12:30 časova, na Zrenjaninskom putu, između Kaća i Žablja...Kako se saznaje, poginule su sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva, kao i Ljiljana Matić (62)...Nebojša Aleksić (27)...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.