Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći udes u 24 sata u Sićevačkoj klisuri, povređeno još šestoro turskih državljana

Šestoro turskih državljana povređeno je jutros oko 5:30 časova u teškom udesu koji se dogodio na putu Niš - Pirot u Sićevačkoj klisuri kod kafane "Mali vikend".

Oni su se nalazili u automobilu marke "ford galaksi" austrijskih registarskih oznaka koji je udario u potporni zid kraj ovog ugostiteljskog objekta nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju. Od siline udara prednji deo vozila je potpuno smrskan, a svuda okolo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mogu videti delovi automobila i stvari putnika.

Hitna pomoć je intervenisala s četiri vozila i prevezla povređene u Klinički centar u Nišu. U toj zdravstvenoj ustanovi kažu da je primljeno šest osoba koje su trenutno na odeljenju reanimacije.

"Svi povređeni su svesni i komunikativni. U toku je dijagnostika i utvrđivanje stepena povreda", kažu u KC Niš.

U Kliničkom centru u Nišu za RTS su rekli da je vozač star između 40 i 50 godina prebačen na intenzivnu negu. On je zadobio neurohirurške povrede i povrede grudnog koša, trenutno se nalazi na aparatima za disanje, ali nije životno ugrožen.

Suvozač je podvrgnut operaciji slezine. Vozačeva žena, koja je zadobila prelome obe nadlaktice i butne kosti, na reanimaciji je u Urgentnom centru.

Troje dece zadobilo je lakše povrede, a dvoje od njih je na dečjoj hirurgiji.

Ovo je treći udes za nešto više od 24 časa u Sićevackoj klisuri. U prethodna dva udesa povređeno je ukupno devet turskih državljana.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.