Izvor: Radio 021, 08.Okt.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski bend sa tekstovima na hrvatskom 11. oktobra u CK13

Koncert švajcarskog sastava "Knutov Kofer" održaće se u petak, 11. oktobra u Omladinskom centru CK13.

Knutov Kofer je bend koji je osnovao Frederik Zvicker, švajcarski muzičar i književnik. Nedavno su objavili svoj peti album, koji je u potpunosti napisan na hrvatskom jeziku, koji sve do nedavno nije razumeo nijedan od članova benda. Ovaj konceptualni album privlači i spaja Švajcarsku sa Balkanom energičnim miksom roka, popa i repa.

Zvicker je tekstove sastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz knjige "1000 najvažnijih rečenica nemačko-hrvatskog".

Na albumu peva i frontmen pank benda "Mašinko" Marin Šulentić, a tu su i eminentni zagrebački violinista sa svetskom karijerom, Daniel Kuzmin, kao i belgijska pevačica Viola Le Kompte. Takođe, poznati švajcarski reper Larry F na pesmi "Još jedan" repuje na hrvatskom jeziku.

Kao lokalna podrška nastupiće novosadski bend Norveška šuma.

Cena karte za ovaj koncert biće 250 dinara, a počinje u 21 čas.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.