Suze Nikole Grbića podsetile nas zašto je bio jedan od istinskih heroja našeg detinjstva

Izvor: Luftika.rs, 02.Maj.2021, 14:27

Suze Nikole Grbića podsetile nas zašto je bio jedan od istinskih heroja našeg detinjstva

Nekada proslavljeni srpski odbojkaš, a sada uspešni trener poljskog Zaksa Nikola Grbić, postao je prvi domaći stručnjak koji se okitio titulom prvaka Evrope. Nakon poslednjeg poena, inače smirenog i staloženog Nikolu preplavile su emocije i na površinu su izbile suze radosnice.
On je po završetku finalnog meča pao na kolena briznuvši u plač dok su njegovi odbojkaši slavili veliki uspeh. Nikola je za razliku od starijeg brata Vanje, poznatog po vatrenom temperamentu, važio za sportistu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << čeličnih živaca koji retko iskazuje osećanja.
Sada su međutim sva napetost i ogroman trud odneli danak i Nikola nije mogao da se odupre snažnim emocijama. Njegov istorijski uspeh pozdravila je čitava sportska javnost, među njima i košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović, ali i njegov ponosni stariji brat.
Pravi sportista, bio i ostao!! Cestitam sampione!!! 🙌🏽 https://t.co/cWRjiAb77a
— Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde) May 2, 2021

Mlađi Grbić pokazao je zašto volimo sport, zašto je bio jedan od istinskih heroja našeg detinjstva i zašto je potpuno ok iskazivati prirodne ljudske reakcije pri žaljenju, ali pri velikoj sreći.
Foto: Instagram / Nova.rs Večitom kapitenu i šampionu čestitamo ovaj pravi sportski podvig. U moru tragičnih vesti koje sa svih strana napadaju našu javnost, ove suze radosnice pokazuju da se svi nekada umemo slomiti. Valjalo bi nam pak da se emotivni lomovi događaju češće pred naletom pozitivnih emocija.
Vanja Grbić: Mi Srbi smo pogan narod, mi jedemo svoju decu, uništavamo najbolje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.