STANOVNICI TOKIJA U EUFORIJI: Primili su vesti koje će im vratiti osmeh na lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 15:59

STANOVNICI TOKIJA U EUFORIJI: Primili su vesti koje će im vratiti osmeh na lice

I prestonica Japana počela sa popuštanjem korona mera

U Tokiju će biti dozvoljeno služenje alkohola od ponedeljka, nakon ukidanja vanrednog stanja u glavnom gradu, saopštile su danas vlasti tog japanskog grada.

Ljudi će moći da piju alkohol između 11 i 19 časova u restoranima i barovima, piše agencija Kjodo.

Ako se situacija popravi, vlasti grada razmotriće dalje ublažavanje mera na osnovu napretka vakcinacija, rekao je guverner Luriko Koike.
Pogledaj vesti o: Japan,   Coronavirus,   Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Francuska: Sukobi s policijom na rejv žurci, mladić izgubio ruku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2021, 11:31

Mladić star 22 godine izgubio je ruku, a još nekoliko osoba je povređeno u sukobu sa policijom koja je pokušala da prekine neodobrenu rejv žurku u gradu Redon, na zapadu Francuske, saopštile su danas vlasti...Do nereda je došlo na polju nedaleko od tog grada u Bretanji, samo dva dana pre ukidanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.