Sudar autobusa na aerodromu u Budimpešti, devet povređenih

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa na aerodromu u Budimpešti, devet povređenih

Mađarska policija saopštila je da je nekoliko ljudi povređeno u sudaru dva autobusa na Međunarodnom aerodromu "Ferenc List" u Budimpešti, prenosi MTI.

Navodi se da dvoje povređenih imaju ozbiljne povrede nakon sudara koji se dogodio na Terminalu 2B tog aerodroma.

Portparol mađarske Nacionalne službe hitne pomoći Pal Đerfi izjavio je za MTI da je devetoro povređenih u udesu odvezeno u bolnicu.

"Oni većinom imaju poderotine, ali neki od njih imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prelome kostiju", rekao je Đerfi i dodao da niko od povređenih nije životno ugrožen. Mađarska agencija navodi da su svi povređeni odrasle osobe različitih nacionalnosti, ne precizirajući o čijim se državljanima radi.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.