Izvor: Radio 021, 26.Maj.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sting objavio album sa najpopularnijim pesmama iz karijere

"My Songs" je četrnaesti studijski album britanskog muzičara Stinga. Ovo je njegov drugi studijski album sa novim izdanjima ranije objavljenog materijala, od kojih je prvi bio 2010. "Simphonicities".

Na albumu je petnaest prerađenih verzija Stingovih najpopularnijih pesama iz cele karijere, kako iz perioda kada je bio član benda Police tako i kao solo umetnik. Preko svojih društvenih mreža, Sting je opisao nove verzije pesama kao rekonstruisane i preuređene, ali sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << modernijim aranžmanima. Neke pesme na albumu su remiksovane korišćenjem elemenata originalnih numera, dok su druge dobile potpuno nove aranžmane.

Remiksovana verzija "Brand New Day", objavljena je 31. decembra 2018. Ova verzija je prvi put izvedena uživo na Times Square-u istog dana. Remikovana verzija "Desert Rose" i nedavno snimljena verzija "Demolition Man" bile su dostupne za preuzimanje od 28. marta 2019.

Turneja "My Songs" počinje 28. maja 2019. godine koncertom u Parizu.

Autor: Headliner.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.