Izvor: Radio 021, 09.Sep.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Počinje izgradnja 190 stanova za bezbednjake

Izgradnja 190 stanova za bezbednjake u Sremskoj Mitrovici počeće sutra, 10. septembra polaganjem kamena temeljca.

U naselju Kamenjar sutra će zvanično otpočeti izgradnja oko 15 hiljada kvadrata stambenog prostora koji će biti na raspolaganju bezbednosnim strukturama, ali i građanima koji su učestvovali u ratnim dešavanjima u prošlosti, kaže načelnik gradske uprave Sremske Mitrovice Miroslav Jokić.

"Grad je dao lokaciju, izgradiće neophodnu infrastrukturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pristupne saobraćajnice i urediti javnu površinu. Svi koji budu živeli na ovom prostoru imaće jedan fenomenalan ambijent za život", kaže Jokić.

Prema planu, izgradnja stanova bi trebalo da bude završena za godinu do godinu i po dana.

Sremska Mitrovica će biti sedmi grad u kojem je počela izgradnja stanova, a bezbednjacima se stanovi trenutno grade i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Vranju. Planirana je izgradnja više od 8.000 stanova u sedam gradova, a pripadnici vojske i policije moći će da ih otplaćuju pod povoljnim uslovima.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

POLAGANJE KAMENA TEMELJCA U SREMSKOJ MITROVICI Počinje izgradnja stanova za pripadnike SNAGA BEZBEDNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019

Niče novi blok u naselju Kamenjar..U Sremskoj Mitrovici sutra će biti položen kamen temeljac za izgradnju 190 stanova za pripadnike Vojske Srbije, policije i BIA...Na lokaciji u naselju Kamenjar sutra će zvanično otpočeti izgradnja oko 15.000 kvadrata stambenog prostora koji će biti na raspolaganju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.