Sofija Vergara sedmu godinu zaredom najplaćenija televizijska glumica

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara sedmu godinu zaredom najplaćenija televizijska glumica

Glumica Sofija Vergara ove godine je zaradila 42,5 miliona dolara, što je prema procenama magazina Forbs čini najplaćenijom televizijskom glumicom.

Vergara glumi u sitkomu "Moderna porodica", a na vrhu je sedmu godinu zaredom. Osim na TV-u, Vergara je značajnu količinu novca zaradila zahvaljujući sponzorskim ugovorima i saradnjama s reklamnim kampanjama.

Na drugom mestu najplaćenijih glumica je Kejli Kuoko, Peni iz serije "Teorija velikog praska", koja je ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaradila 24,5 miliona dolara. Elen Pompeo iz serije "Uvod u autonomiju" zaradila je 23,5 miliona dolara i zauzela je treće mesto, a slede je glumice Mariška Hargitej i Džuli Bouven.

Prema Forbsovim podacima, Vergara je od 1. juna 2017. do 1. juna 2018. godine zaradila mnogo više novca nego Džim Parsons, Šeldon iz serije "Teorija velikog praska", koji se sa zarađenih 26,5 miliona dolara našao na prvom mestu najplaćenijih televizijskih glumaca.

Deset najplaćenijih televizijskih glumaca za godinu su zaradili ukupno 181 milion dolara, dok je deset najplaćenijih televizijskih glumica zaradilo 168,5 miliona dolara.

Glumci serija "Teorija velikog praska" i "Moderna porodica" zauzimaju 10 od ukupno 20 mesta na ove dve liste.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sofija Vergara je NAJPLAĆENIJA GLUMICA a od OVE CIFRE će vam se zavrteti u glavi!

Izvor: Story, 28.Okt.2018

Sofija Vegara našla se prva na “Forbsovoj” listi najbogatijih ljudi na svetu, ali to joj je 7. put do sada. Poznata glumica je sedam puta za redom najplaćenija, a pre svega zahvaljući seriji “Moderna porodica”, zatim sponzorskim ugovorima i reklamama. Ona je zaradila neverovatnih 42.500.000...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.